تولید ۴۰ محصول دانشبنیان در حوزه فرآوری آبزیان
به گزارش ما و شما به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امروزه آبزیان یکی از اصلیترین مواد غذایی برای جمعیت یک میلیاردی در ۵۸ کشور دنیا محسوب میشوند، بر همین اساس استفاده از منابع آبی اهمیت فراوانی برای گردش چرخهای اقتصادی، اشتغالزایی و کارآفرینی دارد.
رشد روز افزون جمعیت موجب شده تا کارشناسان مسائل غذا و تغذیه همواره در جستجوی یافتن منابع جدید و تازهای از مواد غذایی باشند. تحقیقات دانشمندان نشان داده که آینده تامین مواد پروتئینی مورد نیاز بشر، به دریاها و محیطهای آبی وابسته است.
محققان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به ۳۲ فناوری در بخش شیلات دست یافتهاند که از این ۳۲ فناوری در بخش شیلات، حدود ۴۰ محصول دانشبنیان فقط در حوزه فرآوری آبزیان به دست آمده است.
سالانه حدود ۶۰ هزار جفت مولد میگو وارد کشور میشود، در این راستا موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور دانش تولید و تکثیر لارو و بچه ماهی سی باس را کسب کرده و براساس این دانش، توانستهایم ۱۳ هزار جفت میگوی spf تولید و ۲۰ درصد نیاز کشور را تأمین کنیم.
لزوم بهرهگیری از فناوری و نوآوری در صنعت شیلات
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صنعت شیلات را حوزهای بکر برای ورود فناوری و نوآوری دانسته است. صنعت شیلات در حال حاضر نیاز به بهرهگیری از فناوری و نوآوری دارد تا توسعه اتفاق بیفتد، البته تاکنون شرکتهای دانشبنیان و خلاق محصولات خوبی در این حوزه توانستهاند تولید کنند.
در تمام بخشهای شیلات نیاز به دانش روز جهان احساس میشود و بسیاری از مشکلات موجود در راه صنعت شیلات بدون ارتباط با شرکتهای دانشبنیان، خلاق و صاحبنظران برطرف نخواهد شد. در همین راستا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکتهای دانشبنیان و خلاق فعال در این حوزه حمایت میکند.
برچسب ها :آبزیان ، دانشبنیان ، فرآوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰